18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Няма играч в Спартак, който да не излиза за победа...

Николай Стоянов: Няма играч в Спартак, който да не излиза за победа във всеки един мач

Балкан се възползва максимално от това, че не успяхме да вкараме в първите няколко минути, каза още баскетболистът на плевенчани

По-агресивната игра в защита и силното начало на Балкан може би определиха изхода на този мач. Може би гостите бяха по-готови за тази среща, общо-взето контролираха ситуацията след техния силен старт. Изглеждаше малко шокиращо това, че не успяхме да вкараме кош в първите няколко минути, особено в нашата зала, но Балкан се възползва от това начало. Трябваше максимално да компенсираме отсъствието на един от основните ни организатори на играта в лицето на Коча Йовович. Надявам се по-бързо да се възстанови и да поднови тренировъчен процес“, сподели баскетболистът на Спартак Николай Стоянов след загубата от Балкан със 71:83.

Имаше ситуации, в които получихме шанс да се доближим максимално в резултата и да ги пречупим, но не успяхме да се възползвахме от тях. Това беше отборът на Балкан, който ние очаквахме да видим, независимо от това, че му липсваха двама играчи. На нас също ни липсваше един, но това трябваше да ни послужи за допълнителна мотивация и енергия, за да компенсираме неговата липса. Това си пролича. Те успяха да се възползват максимално от това нещо. Играчи, които получават по-малко игрово време, влязоха с пълна сила“, каза още крилото на плевенчани след двубоя.

Тодор Тодоров често говори за промяната в нашия манталитет. Смятам, че в нашия тим няма играч, който да не излиза за победа във всеки един мач. В тази среща се получи така, че ни надиграха още от откриващите минути и не успяхме да противодействаме“, добави варненецът, който се разписа с 9 точки срещу „зелените“.

Едно гостуване във Варна винаги е трудно. Когато бях част от Черно море, ми беше много приятно всяко едно домакинство. Те залагат на агресивна игра в отбрана и разполагат с млади момчета, които започват да използват своите качества по най-добрия начин. Вижда се напредък в тяхното представяне от гледна точка на нападението. Ще бъде трудно, трябва да сме напълно концентрирани, за да вземем победата, завърши Николай Стоянов.

Балкан спечели в здрав мач със Спартак в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани